Aanleg

Wat wilt u eigenlijk? Welke sfeer moet uw tuin uitademen, welke materialen passen daarbij en wilt u vooral aan uw kleurtje werken of vindt u het prettiger om in de schaduw een goed boek te lezen? Start met het bedenken van waar uw ideale tuin aan moet voldoen. Het gevaar is namelijk dat wanneer u bij de tuinaanleg van alles wat bij elkaar zoekt, u snel uitgekeken raakt op uw tuin. Een goed tuinontwerp helpt u een harmonieuze tuin te creëren waar u jarenlang plezier van gaat beleven.

Een handig hulpmiddel? Maak een moodboard. Blader tuinmagazines door en verzamel afbeeldingen van uw ideale tuinstijl, materialen, tuinsets en plak dit op een bord. Uiteraard kunt u ook online een zoektocht starten en de afbeeldingen in Word bij elkaar plakken. Het is wel belangrijk om alle afbeeldingen samen te brengen om het totaalplaatje voor uw tuinaanleg te zien. Zo ziet u direct of alles in dezelfde stijl is, daadwerkelijk bij elkaar past en voorkomt u dat uw tuin na de verbouwing een manusje van alles is.

Wilt u het echt goed aanpakken? Laat dan door ons een tuin ontwerp voor u maken Wij komen bij u langs om uw tuin te bekijken, nemen de maten op en bekijken de ligging. Vervolgens lopen we samen door uw tuin en u mag al uw wensen aangeven. Onze hoveniers voorzien u van waardevolle adviezen, zodat uw tuin ook een praktische leefbare tuin wordt. Vervolgens wordt het tuinontwerp gemaakt, inclusief een kostenplaatje met wat de totale tuinaanleg gaat kosten. Heel handig, zo ziet u direct of uw ideale tuin binnen uw budget past of dat u nog wat aanpassingen moet doen

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in de Hof van Twente; Diepenheim, Markelo, Goor, Delden en alle omliggende plaatsen. Wij komen graag bij u langs!

Voorbeelden Aanleg

Wij zijn u graag van dienst!

0547-362825

Bereikbaar op ma. t/m za. van 09:00 - 18:00

Ga naar onze contact pagina of stuur een e-mail.

Al meer dan 15 jaar zijn wij klant van Wentink, zowel zakelijk als privé. Ze verzorgen voor ons het tuinonderhoud en ook het aanleggen tijdens de nieuwbouw is door hen perfect uitgevoerd. Het deskundige personeel en ook de fijne samenwerking en betrokkenheid zorgt ervoor dat wij in Wentink een betrouwbare en perfecte partner gevonden hebben voor al ons hovenierswerk. Raymond Slag

Over Wentink

Hoveniersbedrijf Wentink is al sinds 1986 dé hovenier in de Hof van Twente; een verbluffend team met een verrassend resultaat!

Neem een kijkje in de groene wereld van onze hoveniers. Maar ook Wentink`s plantencentrum is zeker de moeite waard. Deze geeft veel bekijks en biedt tal van ideeën!

Neem contact met ons op