Over Wentink

Hoveniersbedrijf Wentink is al sinds 1986 jaar dè hovenier in De Hof van Twente; een verbluffend team met een verrassend resultaat Neem een kijkje in de groene wereld van onze hoveniers. Maar ook Wentink`s plantencentrum is zeker de moeite waard. Deze geeft veel bekijks en biedt tal van ideeën.

Tuinkeur


Wij zijn Tuinkeur gecertificeerd.

Dit houdt voor u in dat u zaken doet met een bedrijf die:

- Servicegericht te werk gaat;
- Kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan;  
- Betrokken is bij de gang van zaken;  
- Professionaliteit uitstraalt;  
- Betrouwbaar is;  
- Vakbekwaam personeel in dienst heeft.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in de Hof van Twente; Diepenheim, Markelo, Goor, Delden en alle omliggende plaatsen. Wij komen graag bij u langs!

Wij zijn u graag van dienst!

0547-362825

Bereikbaar op ma. t/m za. van 09:00 - 18:00

Ga naar onze contact pagina of stuur een e-mail.

Hoveniersbedrijf Wentink is al generaties lang in beeld en partner in alle voorkomende werkzaamheden in de tuin rondom Herberg de Pot. Al jaren word er met een jaarcontract gewerkt waarin zowel de voor en najaarsbeurt is opgenomen als ook het wekelijks onderhoud. Hierdoor komt hoveniersbedrijf Wentink het gras maaien en houden de borders schoon waardoor wij onze klanten in het seizoen in een verzorgde terras en speeltuin kunnen ontvangen.

"De Hoveniers van Wentink denken goed mee en zorgen ervoor dat ons terras en onze speeltuin er netjes bij ligt. Daarnaast zijn wij zeer tevreden over de werkwijze en flexibiliteit. Hierdoor is Wentink een goede partner voor ons tuinonderhoud."Teunis-Jan & Susan & Henk

Over Wentink

Hoveniersbedrijf Wentink is al sinds 1986 dé hovenier in de Hof van Twente; een verbluffend team met een verrassend resultaat!

Neem een kijkje in de groene wereld van onze hoveniers. Maar ook Wentink`s plantencentrum is zeker de moeite waard. Deze geeft veel bekijks en biedt tal van ideeën!

Neem contact met ons op