Over Wentink

Hoveniersbedrijf Wentink is al sinds 1986 jaar dè hovenier in De Hof van Twente; een verbluffend team met een verrassend resultaat Neem een kijkje in de groene wereld van onze hoveniers. Maar ook Wentink`s plantencentrum is zeker de moeite waard. Deze geeft veel bekijks en biedt tal van ideeën.

Tuinkeur


Wij zijn Tuinkeur gecertificeerd.

Dit houdt voor u in dat u zaken doet met een bedrijf die:

- Servicegericht te werk gaat;
- Kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan;  
- Betrokken is bij de gang van zaken;  
- Professionaliteit uitstraalt;  
- Betrouwbaar is;  
- Vakbekwaam personeel in dienst heeft.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in de Hof van Twente; Diepenheim, Markelo, Goor, Delden en alle omliggende plaatsen. Wij komen graag bij u langs!

Wij zijn u graag van dienst!

0547-362825

Bereikbaar op ma. t/m za. van 09:00 - 18:00

Ga naar onze contact pagina of stuur een e-mail.

Al meer dan 15 jaar zijn wij klant van Wentink, zowel zakelijk als privé. Ze verzorgen voor ons het tuinonderhoud en ook het aanleggen tijdens de nieuwbouw is door hen perfect uitgevoerd. Het deskundige personeel en ook de fijne samenwerking en betrokkenheid zorgt ervoor dat wij in Wentink een betrouwbare en perfecte partner gevonden hebben voor al ons hovenierswerk. Raymond Slag

Over Wentink

Hoveniersbedrijf Wentink is al sinds 1986 dé hovenier in de Hof van Twente; een verbluffend team met een verrassend resultaat!

Neem een kijkje in de groene wereld van onze hoveniers. Maar ook Wentink`s plantencentrum is zeker de moeite waard. Deze geeft veel bekijks en biedt tal van ideeën!

Neem contact met ons op